Ръцете – барометър на нашите емоции

Ръцете са най-уязвимата част от тялото, особено през зимата, и за това изискват повече и по-добра грижа. Нашите ръце говорят, дори когато ние не го правим. Ръцете ни разказват истории за нашия живот, за навиците ни, за нашите личности, за работата ни…

Ръцете ни са като барометър на нашите емоции. Много често биват пренебрегвани, но не бива да забравяме, че ръцете остаряват дори и когато собствениците им на пръв поглед не.

Нашите ръце са винаги на показ и правят всичко за нас – почистват, пишат, рисуват… Което до голяма степен увеличава риска от напукана и суха кожа, както и недобре поддържани нокти.

Но ако претендирате да бъдете истинска лейди, то вашите ръце трябва да бъдат красиви и поддържани. Кожата на красивите ръце трябва да бъде мека и нежна, а ноктите – здрави и оформени. Това особено много привлича вниманието на околните към красотата на ръцете.

Красивите и добре поддържани нокти са нашата визитна картичка. Няма жена, която да не си мечтае за здрави нокти с красив маникюр и нежна кожа на ръцете. Това е постижимо за всяка жена. Ноктите подчертават изящната линия на ръката, чрез тях демонстрираме доброто си самочувствие и говорят за нашата култура. Без значение какъв маникюр искате – лесен за поддържане или екстравагантен, ние ще ви помогнем с професионално обслужване! http://www.фризьорскисалон.com/

И на чудовищно привлекателни цени!