Коса за удължаване

Коса за удължаване – течение или практичност? Какво знаем за косата за удължаване? Съвети и практики за коса за удължаване.

Свикнали сме да виждаме ежедневно знаменитости които преминават от прическа в прическа. Но как го правят? Отоговора е съвсем лесен – коса за удължаване.

Косата за удължаване по своята същност представлява кичури естествена коса, прикрепени към лента, наричана още треса. Съществуват различни методи за прикрепяне на косата за удължаване към вашата – силиконови ленти, капси, синтез, но безспорно най-практичния и щадящ вашата собствен коса начин са клипс щипките. Представляват малки шнолообразни щипчици, пришити към тресата, които с едно щракване се захващат към вашата собствена коса.

Колко коса за удължаване ще ви е нужна?

Дължината на тресата се определя според нуждите. Често срещаните и достатъчни размери са треса с широчина 75 см. и треса с широчина 150 см. Преподъчително е косата за удължаване да бъде поставяна на двойни редове. Тресата с широчина 75 см. е достатъчна за удължаване на косата и за внасяне на допълнителен обем. По-дългия еквивалент – 150 см. е подходящ за придаване на голям обем на косата и цялостно удължаване.

Какво ще ни донесе косата за удължаване?

Косата за удължаване е най-лесния бърз и практичен начин да внесем обем и дължина към собствената си коса, при това на мига. Често при проблеми с фризурата, косата за удължаване може да бъде изход от ситуацията.

Друго основно предимство на косата за удължаване е възможността да внесете дискретни или открити нюанси към своя естествен цвят. Било по повод официално събитие, вечеря или просто парти с приятели косата за удължаване ви помага да променяте прическата си според повода. А трябва ли да има повод една жена да се чувства специална или просто можете да се събудите да прикрепите косата за удължаване към вашата собствена и да се насладите на магията на това да сте различна.