Доставка

Доставка за територията на България

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка или офис на куриеркста фирма. Време на изпълнение 24 часа, когато поръчката не е направена в работен ден и работно време, срока започва да тече от следващия работен ден.
При получаване на вашата заявка, наш оператор ще се свърже с вас на посочения телефон за връзка за да ви потвърди, че поръчаният продукт е наличен и че заявката ви е приета. Потвърдените от нас заявки обикновено се предават на куриерите в рамките на същия или следващия работен ден.
Доставяме до цялата страна! Заплащането на поръчката Ви се осъществява, чрез наложен платеж т.е. сумата на поръчката се заплаща на куриера.
Цена на доставката за цялата страна се определя от системата на Еконт, тя зависи от сумата на наложения платеж , избора на място на доставка (до личен адрес или офис). За доставки изпъллнявани със Спийди цените на доставката са следните – 5лв за София, 7лв за провинция.

* промоционални продукти не могат да участват в сбора за получаване на безплатна доставка, освен ако в самата промоция е включена такава.
* в някои промоционални оферти е възможно изричното упоменаване, че при използването им, не може да се ползва и безплатна доставка.

Международни доставки

Направените поръчки се доставят от куриерска фирма до вашия адрес. Пратките се предават на куриер в деня на получаване на плащането или в следващия работен ден.
Доставки се извършват навсякъде по света.

Международни доставки

Международните доставки за други страни, освен Гърция и Румъния, се извършват чрез Български пощи, в размките на около една работна седмица. Цената на доставката е около 10 Euro, и зависи най-вече от теглото на пратката. Всички пратки се изпращат с приоритет, неободимите затраховки и т.н.

TNT експресни куриерски услуги в рамките на 24часа, за други страни от Европа освен Гърция и Румъния – при запитване от страна на клиент . Цена 25 Euro.

Доставки до Румъния

Доставките се извършват както следва :

До Букурещ – 1 работен ден
До градове с офиси на куриерската фирма – 2 работни дни
До градове без офиси на куриерската фирма- 5 работни дни

Цена на доставката 17,60 лв / възможност за наложен платеж, за поръчки над 60лв / *

* При изпълнени условия за доставяне с наложен платеж( заплащане при доставка) се начислява такса наложен платеж, от куриерскатафирма в размер на 4,8% от обявената стойност на наложения платеж.

Доставки до Гърция

Доставките се извършват както следва :

До Атина и Солун – до 2 работни дни
До отдалечени райони на Гърция и островна част – до 3 работни дни

Цена на куриерската услуга 25лв