Перфектния цвят на косата – истинско предизвикателство!

Намирането на перфектния цвят на косата си е истинско предизвикателство. Много често, ние жените, искаме това, което нямаме…  😀 Жените с кестенява коса искат да бъдат руси и обратно. Важен е цветът на кожата. Шоколад, махагон или кестен са подходящи цветове за жени с маслинова кожа.

Неподходящи цветове на косата за жени с такъв тип кожа са морковен и червен. Изключително капризен цвят е русият. Ако имате светъл цвят на кожата ви препоръчваме пепелно или платинено русо; а ако сте с по-розов цвят на кожата, ви препоръчваме по-топлите нюанси.

При по-светъл цвят на кожата е добре да избягвате тъмните цветове на косата. А светлите цветове на косата са по-малко подходящи за жени с тъмна кожа. Търсете баланс, изберете цвят на косата, който създава лек контраст с цвета на кожата ви.

Цвета на очите също е важен при избора на цвят на косата. Топлите тонове на косата – червено, златисто, карамелено ще подчертаят идеално пъстрите очи, зелените и кафявите. Зелени очи и светла кожа са перфектна комбинация за червен цвят, рус или кестеняв.

Оставяме да решите с какъв цвят коса бихте искали да отидете на работа в утрешния ден J Можете да промените визията си с различни комбинации, използвайки цветни лещи, грим и/или коса. Нашите продукти могат да ви помогнат да се чувствате перфектно всеки ден и да изглеждате уникални!

www.bgunique.com