Гримът за бала е последния важен елемент от празничната ви визия, който ще ви представим. Цялостната визия се завършва от перфектно подбрания грим.  Редно е в такива случаи да се предвиди цвета на дрехата, вида на бижутата, цвета на кожата и т.н.

Правило номер 1: Доверете на специалист при избора на цветове на всички елементи от грима – основа, фон дьо тен, спирала, сенки, червило, руж и т.н.

Правило номер 2: Съобразете дрехата и бижутата си с грима. Ако сте заложили на по-нестандартна визия, то не прекалявайте като направите грима

Правило номер 3: Вечерния грим не значи непременно тежки тъмни цветове, които едновремено състаряват. Опушения грима  не е само в сиво черната гама. Преливането на няколко цвята сенки придава по-завършен вид на окото.

Правило номер 4   Изберете червило, с което да разполгате, за да можете да освежавате грима си през цялата вечер.


Ето и нашите предложения за професионален грим. : Сенките на стикери, които предлага www.bgunique.com са чудесно предложение за бързо, но и качествено решение за красиво нанесен грим и то с едно движение. И най-важното на този комплект в различни цветови комбинации ще можете да с радвате повече от веднъж.