Цветни лещи за бала

Цветните лещи определено са ни любим аксесоар. Изключително лесен и достъпен начин за промяна. И тъй като наближават абитуриентските балове цветните лещи са едно чудесно предложение за допълване на празничната визия. 

Важното при избора на лещи за подобен специален случай е цвета да е съобразен с тена на кожата ви, цвета на косата и естествения цвят на окото. Това са валидни правила и при покупка на лещи и за ежедневието. Но за бала или друг празничен повод има и още два важни  фактора, а именно цвета на тоалета и избрания грим.

Така например ако тоалета ви е червен подберете сиви или зелени лещи, и по – лек опушен грим. Но нека тоалета остане основен акцент

При черен тоалет е възможно да изберете между сини, сиви или зелени лещи.

А ако дрехата е в цвят като синьо, зелено, сиво, жълто, лилаво и т.н. избора на цветни лещи трябва да е в цветовата гама на тоалета, но без да е много натрапчив или твърде ярък.

И на последно място, но не и по важност, в случай че избраната дреха е с по-особенна декорация (цветна щампа, камъни и др). Съобразете се не само с основния цвят на дрехата, но и с декорацията.

Една приказна нощ и визия, допълнете с нашите предложения за цветни лещи от над 40 модела. В www.bgunique.com разнообразие на цени от 25лв.