Стандарт Реми технология ААА+/Remy Human Hair, значение и важност

Естествена коса за удължаване и/или обем на BGUNIQUE е Висок клас, обработена по Реми технология ААА+. Това е наистина важна характеристика, с която е добре да се съобразите при решение да закупите екстеншън.

Реми е стандарт, който означава, че за направата на удълженията е използвана само и единствено истинска, естествена човешка коса, която е предпочитан избор за екстеншъни и перуки, защото се постига максимален естествен вид.

При изработка на естествена коса за удължаване и/или обем структурата на косъма е запазена или по-точно – косъма е със запазен кутикул. Важно е да се подчертае също, че при зашиването на косата на треса всички косми са подредени в една посока – от върха към края.

Реми технологията гарантира по-дълъг живот на екстеншъна, супер мека и копринено лъскава коса, която не е застрашена от заплитане.Предлаганата от BGUNIQUE Естествена коса за удължаване и/или обем е без примеси, и може да бъде третирана по всякакъв начин – изправяне, къдрене, боядисване, и др., точно както бихте направили със собствената си естествена коса. Кликнете тук, за да видите шестте причини защо да инвестирате в Естествена коса за удължаване и/или обем от BGUNIQUE.