Защо Естествена коса за удължаване от BGUNIQUE?

Обмисляте да инвестирате в Естествена коса за удължаване и/или обем, но не сте сигурни дали си струва. Ние от BGUNIQUE сме тук, защото бихме искали да ви помогнем да вземете правилното решение.

Ще подчертаем 6 основни причини защо закупуването на треса естествена коса е добра инвестиция. Всички знаем общите преимущества – дължина, обем… това не е нищо ново. Но замисляли ли сте се, че това би било фантастичен начин да скриете лошата си прическа? Или че можете да експериментирате с цвета на косата си без абсолютно никакви щети? А какво ще кажете да постигнете косата/прическата, за която сте мечтали винаги за прекрасният сватбен ден или бал?

Тук са нашите шест причини защо инвестицията в естествена коса за удължаване си струва! Дори е повече от желателна… дори е задължителна… S M I L E

1. Дължина на косата/ Растеж на косата

Някога налагало ли се е да си зададете въпроса: „Защо косата стига до определена дължина и край, не помръдва? Не расте, не иска…“ Ние напълно разбираме разочарованието, че колкото и търпеливо, грижовно и нежно да се отнасяме към нашата естествена коса, тя просто не иска да порастне повече… Ако за вас това е проблем, който ви притеснява, тревожи, дразни, то закупуването на естествена коса за удължаване и/или обем е идеалното решение на вашият проблем. Дългата коса, за която сте мечтали, и за която работите, може да бъде постигната за наистина няколко минути. Звучи просто и лесно, нали? Така е, и не се шегуваме

2. Цвят на косата

Понякога ви се иска да експериментирате с различни цветове в косата си, но се притеснявате, че може да изглежда зле? Или се страхувате, че може да навредите на косата си? Това са справедливи и разумни мисли. Използването на треса естествена коса за удължаване и/или обем, обаче, прави този процес лесен за вас – можете да опитате различни цветове, накрая да изпробвате и омбре тенденцията, или да добавите просто цветни кичури/акценти в косата. Всичко това, без да причинявате щети на косата си. И, разбира се, ако не харесате резултатите, можете просто свалите екстеншъна. Наистина е лесно!

3. Косопад или тънка коса

Ако страдате от косопад или изтъняване на косъма/косата, ние разбираме, че това може да доведе до ниско самочувствие. Ние сме тук, за да ви помогнем – екстеншъните за коса са чудесен ресурс за връщане на силата на косата, която някога сте имали или сте искали винаги да имате. Колекцията от 100 грама треса е достатъчна, за да се погрижи за дамите, които имат по-фина коса. За да се почувствате комфортно в собствената си кожа отново!

Или ако търсите тази допълнителна тежина на косата си, не търсете повече. Удължаването с естествена коса ви помага да постигнете допълнителния обем, за който винаги сте мечтали. В BGUNIQUE можем да ви предложим комплект естествена коса, зашита до грамаж, какъвто вие желаете. 100 гр. треса коса е за дами, които имат средна дебелина на косъма/косата, и биха искали да добавят дължина и обем, като същевременно запазят естествения й вид. По-обемна треса естествена коса за удължаване е за дами, които имат гъста коси и искат дължина, и по-драматичен обемен ефект. „Колкото повече, толкова повече!“ S M I L E Мечо Пух4. С естествена коса за удължаване и/или обем от BGUNIQUE променяте начина, по който изглеждате!

Неоспорим факт е, че удължаването на косата с треса моментално прави собствената ви коса/прическа, по-красива и интересна. С допълнителната дължина, обем, и дори различен цвят на естествената коса за удължаване, можете лесно да направите всички обикновени плитка, кок, или опашка по-обемни, по-интересни и сложни.

Естествената коса за удължаване и/или обем от BGUNIQUE е чудесен начин да завършите идеалният си външен вид/прическа за специален повод, който ви предстои – сватба, дипломиране, рожден ден… Можете да постигнете мечтаните обемисти къдрици за деня на сватбата си, или да си направите идеалният кок, които сте си мечтали за вашият бал. Ще ви завиждат обаче, бъдете готови!

5. С естествена коса за удължаване и/или обем от BGUNIQUE не бихте навредили на косата си!

Да – това е абсолютно вярно! Едно от най-добрите качества на Естествена коса за удължаване от BGUNIQUE , е че не можете да причините абсолютни никакви вреди на косата си. За разлика от други алтернативни начини за постигане на прическата, която искате – ленти, залепване и др., които могат да доведат до спиране на растежа на косата, накъсване на косъма, и др.

6. Естествената коса за удължаване и/или обем от BGUNIQUE е изключително лесна употреба!

Нека бъдем честни – всички сме били в ситуация, в която се опитватме да решим дали си струва да се събудим рано, за да се опитаме да направим желаната прическа или да поспим още 30 минути и да отидем на работа, изглеждайки все едно сме станали току що (което няма да е далече от истинатаS M I L E). Естествената коса за обем и/или за удължаване ще ви облекчи живота и ще ви увеличи времето за спане с поне 15 мин сутрин! Защото поставянето на тресата отнема буквално никакво време и ще постигнете мигновено желания ефект/прическа! Спестявате време, и изглеждате превъзходно!