Поддръжка на коса за удължаване

Благодарение на натрупания опит решихме да създадем нова услуга за своите клиенти , защото косата за удължаване изисква грижа както и  вашата собствена коса. Поддръжката на  естествената  коса за удължаване може да ви се струват трудна, но това не е така, благодарение на нашето предложение към вас.

Не е лъжа, че косата за удължаване изисква грижи и поддръжка. Дори грижите за вашата естествена коса да са по-малко, то тези към косата за удължаване трябва да са специални. Първия и най-важен фактор е че косата е вече отрязана и се изсушава много по-бързо. Има и много други фактори при поддръжката, с които повечето клиенти не са запознати или имат грешна представа. Ние искаме косата да ви служи дълго затова подбрахме най- добрите подхранващи процедури и продукти и заедно с нашите фризьори създадохме перфектната комбинация. Става дума за измиване, подхранване на косата( чрез използване на шампоан, балсам и маска за коса), след коетo подсушаване и стилизиране със сешоар. Всички използвани продукти са на професионалната висококачествена марка Paul Mitchel. Всичко това на специална цена за нашите клиенти.

В случай че, фризьора прецени, според състоянието на косата,  може да бъдат приложени и повече от изброените процедури. Препоръчваме поддръжката да се извършва на всеки 3 месеца. А ние от своя страна се ангажираме след като я получим от вас в срок до 2 работни дни ( за клиенти от цялата страна), да извършим услугата върху косата и да ви я върнем.