Естествена коса, цветни лещи и други подаръци за Конкурса жена на България- Зима

Онлайн магазин за естествена коса и цветни лещи Bgunique.com стана част от една красива зимна инициатива. На 12.01.2012 беше проведен конкурса Жена на България- Зима.

Нашият онлайн магазин за естествена коса и лещи- Bgunique.com, както и Салон за красота Bgunique бяха сред един от спонсорите на събитието. Бяха раздадени ваучери на различна стойност за продукти от сайта и за услуги от Салон за красота Bgunique. Конкурсът беше проведен  с благотворителна цел в подкрепа на  дом за сираци „ПРОФ. АСЕН ЗЛАТАРОВ-СОФИЯ” .“Жена на България–зима” e 18 годишната Глория Борисова тя спечели гласа на журито и грабна скъпоценната корона. За подгласнички на победителката журито избра Елизабет Атанасова и Стефка Терзиева.

Претендентките се представиха в три тура по бански костюми, кожени палта на G@V Class и официални тоалети на бутик Резерве. Сред вип личностите на конкурса се отличиха звездната гримьорка Аделина Цанева, мис силикон Лили Иванова, председателят на парада на блондинките-Олга Ускова, Наталия Бандаренко – представител на издателство Арт медиа, Георги и Димитър Бедникови, фотографа Георги Божков Л.Вангелов e-casting, Георги Йорданов-вице републикански шампион по културизъм и др. Председател на журито бе Мартин Йорданов собственик на Winners Models Bulgaria.