Изкуствени мигли, новата- стара мода !

Изкуствени мигли – аксесоар, който се завърна победоносно. Модерна напоследък е  кукленската визия – големи очи, очна линия и гъсти дълги извити мигли. До преди година , две изкуствените мигли бяха позабравени и си пазеха място само в тежкия арт или сценичен грим. Изместиха ги спиралите за очи, от ТВ рекламите, обещаващи невероятен ефект.

Сега отново е модерно да си не само с очарователни мигли, но и да пърхаш с тях. Разбира се тенденцията си има своята “дневна” и “нощна” визия. За ежедневието заложете на лек грим – очна линия, малко руж и съвсем обикновени изкуствени мигли, подчертаващи вашите , без да е натрапчиво. За вечерния грим, обаче определено, са разрешени и по-смелите решения.

Какво е хубавото в модата на изкуствените мигли ?

1. Миглите са много достъпни и евтини.

2. Лесни са за поставяне, дори и в домашни условия.

3. Позволяват да експериментирате с няколко модела, преди да спрете на най-правилния за вас и то без да съжалявате особено за предишния си избор.

Съвет на специалиста: Подбирайте модели, придаващи резултати, близки до натуралните. Такива, които подсилват естествената красота без да я нарушават. С други думи : Забравете за камъчетата, броката, перата и т.н., тях оставете за много специални поводи.