Коса за удължаване – възможни проблеми и техните решения 2

Естествена коса за удължаване и възможните проблеми. Вече споменахме в предишната статия възможните проблеми възникнали при употреба. Сега ще засегнем и въпросите, които възникват още при покупка.
Косата недостига
– Преди покупката на коса на треса е редно вие или с помощта на фризьор да анализирате от какво точно имате нужда. Също така как ще ползвате косата и най-вече да определите бюджета си за покупката.
– В повечето случаи косите на треса се ушиват на треси с тегло от 100гр. То е установено като достатъчно за удължаване и сгъстяване на една коса със средна дължина и гъстота. Ефекта би трябвало да е за плавен, преливащ и цялостен ефект.

За къса коса
Ако косата ви е къса – до раменете или по-нагоре, заложете на цяла треса. Все пак екстеншъна ще покрива не само собствената коса , но и трябва да има плътност по цялата дължина.

Гъста коса
Тук правилото не се променя. Много клиенти се подвеждат по това, че щом тяхната коса е вече гъста нямат нужда от голямо количество екстеншъни. Да но от друга страна екстеншъна в дължините си трябва да има същата плътност като собствената коса. Плътността се постига с напластяване и степенуване на редовете.
При този тип случаи е абсолютно задължителна намесата на фризьор- целта е овладяване обема на собствената коса и плавното преливане до екстеншъна.

Коси от 50гр
Много разпространени, особено на местния пазар. Тази коса не е с нищо по-различна, обикновено тоова е стандарта треса разделена на половина. Това са треси, които се препоръчват на клиенти с екстеншъни, които имат нужда от още уплътняване. Други подходящи са случаите на вече дълга коса( с дължината на екстеншъна или съвсем по-малко), за която е необходимо само леко сгъстяване.

Статията е предимно информативна, и отговаря на възможни проблеми при коси за удължаване предлагани от www.bgunique.com или сроден клас коси. За по-добри резултати се консултирате с фризьора си и търговеца продал ви косата.