Цветни лещи – нова колекция

Bgunique разшири погледа си към света на цветните лещи и ви представя новите си модели цветни лещи. Едногодишни цветни лещи за всички вкусове. Както вече сме споменавали се различават три основни направления цветни лещи. За да отговорим на очакванията ви и ние не пропуснахме никое от тях. В зависимост от желанията си, в настоящата статия лесно може да се ориентирате, кой е подходящият за вас модел!

Постигане на естествен цвят на окото

Естествените цветни лещи са изкушение за всеки. Те не само могат да променят цвета на окото ви, но го правят изключително финно,  за да бъде промяната естествена.

За любителите на класическият светло син цвят сме подбрали модел небесно сини лещи. Може би идеалното решение за хора, които желаят да постигнат естествен, леко светъл, син цвят на окото.

В тази гама попадат синьо-сивите цветни лещи. Те съчетават едновременно елегантните сини  очи със загадъчното сиво и постигат един наистина интересен цвят. Съчетанието на класическия естествено син цвят със загадъчно сивия, очертава страхотна комбинация, която включва в себе си класика и иновативен поглед към цвета на окото.

Не сме пропуснали и сивото като самостоятелен нюанс. За разлика от сиви искрящи лещи, които променят на 100% цвета на окото, то сивите лещи са по-консервативни в това отношение. Те са удачен избор за ценителите на различното и плавно преобразяване. Подобен на сивите лещи ефект имат и сиво белите цветни лещи, с разликата че постигат малко по-светъл сив цвят на окото.

Зелено-сивите лещи представляват интересен нюанс на зеленото. Съчетанието на утвърдения естествено зелен цвят със загадъчно сивия, очертава страхотна комбинация, която включва в себе си класика и иновативен поглед към цвета на окото.

Говорейки за зелено можете да се спрете и на вариант със светло зелени лещи, които разкриват по един естествен начин зеления нюанс. Добро решение за леко светъл, естествено зелен цвят на окото.

А за онези от вас, с предпочитание към преливащите естествени цветове, сме подбрали зелени три нюанса. Благодарение на внедрените в лещата три нюанса, тя постига максимално добро преливане на цвета на окото. Лещите са подходящи за изискано, меко зелен цвят.

Наситени цветни лещи за 100% промяна

Не сте забравили и онези магически покривни лещи, нали? Те ви дават възможност изцяло да промените цвета на окото си от светло към тъмно или обратно.
А какво е по-магическо от парти лещите ни. Можете да впечатлите всеки и по всяко време с едни наистина впечатляващо различни и забавни лещи. Парти лещите са нещо повече от промяна на цвета, те дават свобода на въображението ви, а какво по-хубаво от това?

Има ли нещо по бляскаво от диаманта? А какво по изразително за очите от цветни лещи черен диамант.

Блясъка върви с парите, а вие можете да ги покажете на очите си с жълти лещи с долар.

Може да запалите пламъка в очите си с новите ни цветни лещи пламък.

Бъдете наистина неустоими с преливащи изпепеляващи очи. А и ако това не ви стига просто се оплетете с цветни лещи spider.

А за онези от вас, които се смятат за истински звезди, цветните лещи синя звезда ще отговорят на потребностите ви. Освен, интересния елемент на лещата, изобразяваща звезда, същата постига наситено син цвят на окото.

За тези от вас, които търсят максимална промяна, подходящ вариант са синьо-черните цветни лещи. Те съчетават в себе си силно наситен цвят, с интересни черни елементи, които определено са знак за предстоящи, силно вълнуващи моменти.