Цветни лещи за кафяви очи

Ако имате кафяви очи, според едно скорошно проучване, повечето хора Ви възприемат като интелигентни! Кафявите очи Кафяви очи - цветни лещисъщо се възприемат, като източник на доверие и доброта, според анкетираните. Така че, ако имате кафяви очи, вече знаете, че става дума за вас.

Ако имате красиви кафяви очи и се обмисля да закупите цветни лещи, първия въпрос, който се появи в ума ви, най-вероятно е, кои лещи трябва да избера и кои биха стоели най-добре?

Изборът на подходящ цвят за вас, ако имате кафяви очи, е разбира се въпрос на лично предпочитание и на това, какво всъщност обичате да виждате. Много от хора с кафяви очи искат да направят значителна промяна и избират синьо, зелено или виолетово. Всички тези цветове, ще подчертаят очите ви и ще ги направят по-забележими.

Ако сте от типа хора, които обичат да носят зелени дрехи, тогава изборът на зелени цветни лещи, може да се разглежда като внасяне на допълнителни зелени аксесоари в гардероба си. Същото важи и ако сте весел и жизнерадостен човек и сте склонни да се обличате в синьо или червено.

Имате ли топъл тон на кожата? Ако да, лешниковото или виолетовото ще са удачен избор за вас. Желателно е, избирайки лещи, да вземете предвид и грима, който обикновено използвате. Подходящата спирала и сенки за очи могат да подчертаят допълнително очите и да придадът завършен вид на вашата визия.