Сенки и цветни лещи за пролетно настроение

Внесете цвят в себе си с цветни лещи и сенки за очи.Цветни лещи и сенки за очи за пролетно настроение

Сезонът на новото начало е вече факт. Навън е слънчево, изпълнено с цвят , а хората с наслада излизат за усетят промяната и настъпването на пролетта. Всичката тази пъстрота буди възхищение у нас и предизвиква желание за сливане с природата…желание самите ние  да станем по-пъстри и свежи.

Пролетта е повод да внесете повече цвят в себе си, в дрехите си, дори в очите си, за това  ще ви предложим няколко идеи как да го направите:

Започнете от гардероба. Намерете си няколко дрешки които съдържат не по-малко от два цвята.

Дами променете грима си. Наблегнете на сенките, използвайки  същите цветове от дрехите си. Направете един основен цвят, а с останалите просто подчертайте крайчето на клепача. Може да направете преливащ грим – той също е доста интересен и винаги актуален! Многоцветната палитра ще е добър помощник тук, за направата на ново и свежо излъчване.

Тъй като мъжете не могат да се възползват от силата на грима и сенките, могат да използват един друг трик, за да направят визията също толкова интересна и предизвикателна колкото и дамите – да променят цвета на очите си с контактни лещи. Има десетки видове цветни лещи с които можете да привлечете вниманието на нежната половинка и да покажете колко цветен, слънчев и оригинален човек сте.    Вечно актуалните сини и зелени лещи, различните лилави, театрални или тези лещи в два или три нюанса със сигурност ще ви осигурят различен цвят и внимание .

Изберете си цветове и позволете пролетното настроение да се настани и у вас.