Цветни с коса за удължаване

Ако сте една, от вече не малкото притежателки на естествена коса за удължаване и търсите новаторско приложение наКоса за удължаванеекстеншъните си, можем да ви помогнем с някои предложения.
Тъй като косата е естествена, тя дава възможност за смяна на цвета . Ето няколко идеи как да я промените и съчетаете, по подходящ начин, с вашата.
Вземете най-дългата треса, явяваща се най-долният пласт на косата. Ако сте блондинка боядисайте  пласта в черно, така ще създадете контраст, който ще подчертае прическата ви. И обратното, ако сте чернокоса разнообразете прическата си с руси пластове. Много е важно дължината на косата за удължаване да е съвсем малко по-дълга, за да се смесва идеално с вашата коса.
Друг вариант за нестандартно използване на екстеншъните е да направите три или четири реда с малка ширина. Боядисайте ги в желания от вас цвят, например червени, съчетани с черен или кестеняв цвят, подредете ги равномерно в косите си и ги заплете в обикновена плитка или рибена кост- така ще се получи  интересна многоцветна прическа.
Успех!