Мечтаният абитуриентски бал

Време е да кажем довиждане на училищния живот. Абитуриентският бал е важния момент, отвъд който започва реалният живот за възрастни. Колко сладко бие сърцето в очакване на този голям ден…

Пресичаме невидима линия и заявяваме на целия свят, че сме порастнали, имаме своя силна и интересна индивидуалност. Един от многото периоди, в който се сбогуваме с детството си. И искаме на абитуриентския си бал да бъдем истински принцеси – изискани и елегантни, приказно красиви… Откъде да започнем? Каква рокля да изберем – кройка, стил, цвят? Аксесоари , обувки, чанта… Прическа – вече знаете какви са модните тенденции… остава изборът относно стилът на вашето пробразяване. Това зависи от вас!

Ние ще бъдем до вас, за да сбъднем желанията ви! Предлагаме ви изключително качествена естествена коса висок клас:

Коса за удължаване по реми технология – спазена посока на косъма,  частично запазен кутикул и минималана химична обрабтка. Хидратиран косъм с чудесни трайни резултати при къдрене и изправяне на тресата.  Лесна за поддръжка – ресане, миене и боядисване.  Индийски произход на косата, обработка до европейска структура на косъма, за по-добро преливане със собствената коса.

https://www.bgunique.com/shop/kosa-za-udalzhavane-visok-k