Как да съчетаем цветни лещи

Хитринки за цветни лещи. Кое, как и колко с цветни лещи.Цветни лещи - какво, как и колко

Цветните лещи предоставят на всеки едни от нас възможността да бъде различен. Било то по официален повод, специално мероприятие, разнообразие или просто за забавление. Но кои са най-подходящите лещи за вас?

Първото решение, което трябва да вземете, е какъв ефект желаете да постигнете с цветните лещи. Ако желаете нежно и плавно преливане от вашия цвят към новия, който сте избрали, заложете на цветните лещи комбиниращи повече от един цвят. Ако пък желаете блестящ и плътен, ярък поглед, помислете за искрящ вариант лещи.

Цвета на косата и тона на кожата, също могат да ви помогнат в избора. Русата коса в комбинация със син цвят лещи и светъл тон на кожата ще ви превърне в зашеметяващата блондинка от кориците. Загадъчното зелено в комбинация с тъмна коса и тъмна кожа ще ви възхити. Ако пък не сте фен на стереотипа заложете на сиви, лилави или някой от разнообразните парти лещи.

Не се страхувайте да експериментирате. Заложете на нещо ново всеки път. Съчетавайте различните си тоалети с различни лещи и разкривайте всеки път нова част от себе си.