Усещане за лято в прическата

Усещане за лято. Може би най-подходящото определение за странното чувство, което изпитваме напоследък. ТоплитеУсещане за лято слънчеви лъчи, приятните разходки и социалните контакти стават все по чести. А това е най-важната причина да се постараем,  да си осигурим добра визия, чувство за красота и увереност, т.е. да сме в крак с модата.

Модните тенденции тази година комбинират новото и старото, както в дрехите така и в прическите. През 2011 много тях са повлияни от 20 век.

Тенденцията е прическата да е по-естествена и семпла. Една подходяща идея за дългите коси е силно филиране на краищата и напластяване – това ще придаде обем в корените, а той също е актуален това лято.

Тези които искат да сменят напълно визията си могат да направят прическата си съвсем къса със силно прибран или наклонен бретон – придава невинен и леко момчешки вид. Късите прически са доста актуални и удобни за летните горещини, предпочитани са от звезди като Натали Портман и Мишел Уилиамс.

При средната дължина на косата, чертата продължава да е най-актуална.

Преценете дали избраната от вас прическа ще ви отива, ако не можете сами, не се притеснявайте, във фризьоркият салон със сигурност ще ви помогнат с решението.