Стилна прическа с коса за удължаване на бала

Абитуриентски прически с коса за удължаване. Коса за удължаване за приказно изживяване на мига.Прическа за бал - коса за удължаване
Така очаквания и бленуван абитуриентски бал почти дойде. Това е един от важните и незабравими моменти в живота ни, за това в този миг трябва да се чувстваме уверени в себе си и по-красиви от всякога.
За да се чувствате като истинска принцеса на бала, трябва  да обърнете внимание не само на тоалета, прическата е също много важен елемент от визия.
Направете си няколко различни  пробни прически, за да усетите коя е най-подходящата за вас и тоалета ви. Ако имате коса за удължаване не я забравяйте, тя е голямо предимство – колкото повече коса, толкова по-голям избор и по ефектна прическа!
Всъщност ако нямате коси до кръста те ще са ви доста необходими, тъй като  тази година плитките са най-актуални в абитуриентските прически, но сплитането на косата отнема доста от дължината и обема  й.
Каквато и прическа да изберете, заложете на дължината. Все пак всяка принцеса от приказките има дълги прелестни коси, които подчертават нежната и женственост  и елегантността й.